Feriestengt uke 28 - 31

Bilder av trapper.

Her vil du finne inspirasjon til ny trapp. Bilder sier mer en tusen ord, så da velger vi og la bildene tale for seg.  «Kanskje en drømmetrapp».  Noter eventuelt nummeret på bildene som faller i smak før du tar kontakt.

Her er det bilder av alt fra hems trapp til store dyre designer trapper som kanskje ikke passer alle, men likevel viser materialer og det spekteret vi faktisk jobber med.

Vi har opp gjennom årenes løp produsert og montert mange tusen trapper. Vi har ikke hatt kapasitet til  å avfotografere alle disse trappene. Vi har nok gått glipp av mange perler av trapper som kunne vært avbildet her, men det er kanskje like greit for deg som kunde, valget er ikke lett og med noen tusen bilder ville det kanskje ikke vært lettere å ta valget som må til for og finne din nye trapp.

Har du f.eks egne bilder av trapper som du finner inspirerende og kunne tenke deg? Da er det fullt mulig for deg som kunde og sende bilde til oss på mail slik at vi kan lage tilsvarende eller inspirere den nye trappen din ut ifra ditt eget ønske. Sammen skal vi finne løsningen som passer deg best. Vi er svært fleksible!