Feriestengt uke 28 - 31

Dreide stolper gir deg det koselige og romantiske hjemmet

Trappeløsninger med dreide detaljer er blant våre mest tradisjonsrike modeller, og har røtter tilbake til gamle Norske hus og gårder. Stilen er velegnet til det tradisjonelle huset: Dreide stolper gir deg det koselige og romantiske hjemmet og gir gode muligheter for å tilpasse materialvalg og dimensjoner til interiøret ellers i huset.

Dreide stolper gir deg det koselige og romantiske hjemmetModellen kan lages fra enkel til eksklusiv ved variasjoner av dreide detaljer, typisk er den runde kulen foran på startstolpen. Trappen leveres i tre hovedvarianter med forskjellige dimensjoner som vi for enkelhets skyld har kalt A og C. Dreid C er den vi leverer mest av. Dette er den enkleste modellen, hvor stolpen kun har den dekorative kulen på toppen. Dreid A er det helt tradisjonelle, dreide mønstret som er å se i norske hjem over hele landet, og som tar seg flott ut i finstuen, entreen eller helt enkel på hytta som en flott løsning isteden for den vanlige tradisjonelle hemstrapp.

Trappens dimensjoner og detaljer kan tilpasses omgivelsene. Dreide spiler leveres med runde ender som blir boret og limt inn i vange og rekke.

De kan også leveres med firkantede ender som blir skrudd på. Vi anbefaler spiler med runde ender for å få et sterkere og mer solid feste. Trappene kan enten leveres trehvite med klar lakk, eller med valgfri farge etter som hva dere ønsker. Angående farger er det bare fantasien og resten av interiøret som setter grenser .

 

 

 

Dreid-1 dreid-a dreid-b dreid-c