Feriestengt uke 28 - 31

Eksklusive trapper

Empire stilen er fra 1800-tallet og representerer en majestetisk og stilfull epoke. Eksklusive trapper i stram og enkel arkitektur, inspirert av romersk keisertid.

Eksklusive trapper, majestetisk og stilfulle trapperEksklusive trapper i Empire stilen. Spesielle kjennetegn for stilen er de stramme søylene som er typiske for Akropolis, og som er videreført i Slottets fasade og andre kjente bygninger som Universitetet, Oslo Børs og Norges Bank. Våre trappemodeller i empirestil bærer med seg det elegante og ærverdige fra denne epoken. Trappene passer godt i hjem med stilfull møblering. Vi har flere varianter, noen med helt enkle empiriske detaljer og andre som er mer dekorerte, mulighetene er mange. Vi har trapper i alle slag. De mest forseggjorte trappene hører nok hjemme i ett stort gods, herregård eller lignende, da det er ett stort møbel som bør komme til sin rett.

En god løsning om du ikke skal ha for overdådig preg, er å kombinere Empire Eksklusive stolper med Fas-spiler, som er litt enklere og blir litt mer minimalistisk.
Eksklusive stilfulle løsninger er noe vi kan, og selv eksklusive trapper kan lages innenfor en fornuftig pris ramme, enten det gjelder Empire trapper eller noen av våres andre eksklusive trappe løsninger. Som sagt; eksklusive løsninger kan vi. Vi tilpasser trappene etter behovet og plassen som er tilgjengelig, slik at det passer inn i det vanlige hjemmet også.

 

Eksklusive trapper, empire trapp Eksklusive trapper, empire trappe gelender Eksklusive trapper, empire trapp Eksklusive trapper, empire trapp 2