Feriestengt uke 28 - 31

Minimalistisk trapp enkelt og stilrene trapper

Typisk for Extenso er rene linjer, rette vanger, håndrekker og enkel overgang til startstolpen. En minimalistisk trapp, stilren og elegant.

Minimalistisk trapp enkelt og stilrene trapper extenso

For noen år tilbake skapte vi Extenso, den minimalistisk trappen. Enkle og stilrene trapper for det moderne designer kontor eller hjem. Her vil en minimalistisk trapp av denne typen komme inn i sitt rette element. Dette er en trapp som er meget populær og som vi selger svært mye av, denne er meget populær blant våre kunder. Trapper som denne lar seg lett kombinere med spennende effekter i stål, glass og utsøkte tresorter. Med sine minimalistiske rette linjer passer en slik trapp utmerket inn i et moderne og tidsriktig miljø. Alt avhengig av materialvalg kan trappe løsningen fremstå diskré og rolig, eller mer karakteristisk og særpreget, enkelt, stilrent og vakkert. Trappen kan kombineres med alle fargevalg slik som mer markerte farger, eller mer nøytrale varianter av farger etter hva som passer din stil eller resten av interiøret. Liker du den minimalistiske stil er Extenso en trappe modell som du bør velge, enkelt, vakker og stilren trappe løsning. Her kan også led lys i vangen gi ett spesielt og spennende uttrykk.

Minimalistisk trapp enkelt og stilrene trapper extenso side Minimalistisk trapp enkelt og stilrene trapper extenso detalj Minimalistisk trapp enkelt og stilrene trapper extenso start