Feriestengt uke 28 - 31

Glass gir lys

Moderne glass i kombinasjon med stål og tre

Moderne trapper med glass bidrar til å slippe lyset inn og skaper et åpent og rent uttrykk.
Moderne glass i kombinasjon med tre og stål gir rike variasjonsmuligheter og kan bli et utrolig pent møbel.

Moderne glass i kombinasjon med stål og tre, Gelender toppModerne glass i kombinasjon med stål og tre,TrappVi er opptatt av å møte dagens og morgendagens behov. Hva som oppfattes som moderne, endres fort og kan variere fra person til person. Vi ønsker å tilfredsstille folks krav til design og trappeløsninger til enhver tid og tilpasset ulik arkitektur og innredning.

Vår kompetanse innen trappekonstruksjon, design, materiale og produksjon gjør det mulig å kunne tenke nytt. Spesielt er vi opptatt av hva som allerede finnes av materialer, og hva som kommer, for å kunne matche gulv, møbler, innredning og andre behov. Trapper med glass passer nok best inn i det nyere moderne hjem, eller et hjem som blir renovert til dagens standard.

Moderne glass i kombinasjon med stål og tre, GelenderGlass i rekkverket gir trappen et lyst, rent og åpent uttrykk. Vi leverer glass i forskjellige farger, nyanser og mønstre. Frosset, bronsefarget og sotet er mest vanlig. For oss er sikkerhet viktig, så vi sørger for å levere laminert og herdet glass som tilfredsstiller gjeldende forskrifter. Ledlys innfelt i trappe vange er og et pent innslag på en trapp med glass, det gir ett pent lys spill i trappen og trappe rommet.

 

 

Moderne glass detaler Moderne glass trappe rom Moderne glass sotet detaljer Moderne glass med stål gelender