3 Uker leveringstid

Kombinasjons trapp i stål

Stål bidrar til å skape rene enkle linjer, Det er ett bevisst og moderne uttrykk med kombinasjons trapp i stål, det er et valg for de beviste og trendy personene.

Stål kan kombineres med alle typer tresorter og glass slik at det blir en kombinasjons trapp i stål, og det åpner muligheten for å lage en helt unik og særpreget trapp tilpasset det interiøret du ønsker.

Kombinasjons trapp i stål, standard trapp med stålVårt mål er å ligge i forkant av tendenseri i tiden for å kunne tilby våre kunder trappeløsninger som passer til det moderne og trendy hjem eller kontor. Vi kan tilby en rekke løsninger og variasjons muligheter i stålspiler, beslag og detaljer. Stål i rekkverk forsterker det moderne uttrykket. Vi leverer stålspiler i flere forskjellige dimensjoner 10, 12, 14, 16 og 20 mm diameter, mest vanlig er 16 mm diameter. Blir du lei av stål, så kan stålspilene og rekkverk lakkes i ønsket farge i ettertid.

En kombinasjons trapp i som dette vil være moderne og trendy i mange år fremover, kombinasjons trapper i stål vil ikke gå av moten som f.eks lakket furu trapper har gjort tideligger.

 Kombinasjons trapp i stål, svingstykke trapp

 

 Kombinasjons trapp i stål, sorte spile Kombinasjons trapp i stål, detaljer Kombinasjons trapp i stål, Standard trapp i trappe rom med stål spiler